Суспільство

Військовим 95-ї житомирської бригади подарували 4 реанімобілі з Данії

28 June 2015, 16:27

Благодійники подарували чотири автомобілі швидкої допомоги бійцям 95-ї житомирської аеромобільної бригади. 

Ці сучасні автомобілі з додатковим обладнанням та гуманітарним вантажем нещодавно прибули з Данії, а 27 червня на полігоні під Житомиром відбулась церемонія передачі «швидких», які відтепер рятуватимуть життя бійцям героїчної бригади в зоні АТО.

Ініціатива надання такого важливого та необхідного подарунку військовим належить благодійному фонду «Центр утеплення», директор якого Юрій Опанасюк разом із співзасновником фонду Віталієм Ейсмонтом, представником благодійного фонду в Данії Сергієм Бобриком та Президентом датського Фонду Global Medical Aid - Гансом-Фредеріком Дюденсборгом прибули на військовий полігон, щоб особисто вручити ключі від сучасних реанімобілів 95-й бригаді.

4 автомобілі «швидкої допомоги» - це не весь гуманітарний вантаж, також було привезено ряд медичного обладнання для житомирського шпиталю та 8 коробок з наборами дитячих конструкторів «Lego», що найближчим часом будуть передані в Житомирський дитячий будинок.

Під час передачі «швидких» відбувся брифінг з представниками командування високомобільних десантних військ, представниками «Благодійного Фонду «Центр утеплення» та іноземної делегації. 

Після брифінгу гостям продемонстрували навчання на полігоні та пригостили обідом з польової кухні, яким годують військових. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі