Влада

В управлінні ДФС у Житомирській області представили нового першого зама: його попередник пропрацював лише кілька місяців

30 June 2015, 10:38

Діяльність податкової міліції у Житомирській області відтепер координуватиме новий перший заступник начальника обласного управління ДФС Іван Гілета, який раніше працював на Львівщині.

Про це 26 червня повідомили в секторі комунікації головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області.

Колективу Головного управління ДФС у Житомирській області  представили нового першого заступника начальника управління Івана Гілету, який відтепер координуватиме діяльність підрозділів податкової міліції.

Іван Зеновійович Гілета до призначення на вищевказану посаду працював у податковій міліції Львівщини на посадах начальницького складу.

Під час свого представлення новопризначений перший заступник начальника ГУ ДФС у Житомирській області озвучив пріоритети в роботі податкової міліції, а саме: наповнення бюджету та боротьба з тіньової економікою. Основними критеріями та інструментами досягнення даних завдань він вбачає у професіоналізмі, кваліфікації та злагодженість дій колективу.

На сайті Львівської ДФС є інформація про те, що Іван Гілета працював на посаді старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління Головного управління ДФС у Львівській області.

Станом на 10.45 30 червня на офіційному сайті ГУ ДФС у Житомирській області у розділі керівництва досі немає інформації про новопризначеного першого заступника начальника управління.

Нагадаємо, у лютому 2015 року на посаду першого заступника керівника ДФС у Житомирській області Лілії Куришко був призначений Ігор Шамрай, який пропрацював лише кілька місяців. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі