Події

У Житомирській області після застілля чоловік почав розпалювати багаття у кімнатах

30 June 2015, 12:03

У Черняхові Житомирської області після застілля чоловік почав розпалювати багаття у кімнатах.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«29 червня о 19:32 на пункт зв’язку 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Черняхів надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в районному центрі. До служби порятунку «101» зателефонувала господиня палаючого житла. Жінка разом зі своїм чоловіком вживала алкогольні напої. Ймовірно між ними виникла суперечка і чоловік почав робити необмірковані вчинки. Він кинув на підлогу кімнати одяг та підпалив його. Дружина перелякалася і почала спочатку гасити полум’я самотужки, але їй це так і не вдалося. Вона викликала надзвичайників. У цей час на допомогу господині прибігли сусіди, які заспокоювали неконтрольованого чоловіка», – розповіли у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Рятувальники провівши розвідку, виявили осередок загоряння у двох кімнатах помешкання. Господар спочатку підпалив речі в одній кімнаті, а потім повторив це в іншій.

Загиблих та травмованих не виявлено. Внаслідок пригоди вогнем знищено окремі речі домашнього вжитку та дещо пошкоджено облаштування в кімнатах.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі