Суспільство

Будинок фірми нардепа від Житомира потрапив у фінал всеукраїнського конкурсу

1 July 2015, 18:37

 Експертна рада при Державній архітектурно-будівельній інспекції України рекомендувала до участі у фіналі Всеукраїнського конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в 2014 році 26 об’єктів будівництва.

Про це повідомляє прес-служба ДАБІ.

«11 об’єктів змагатимуться в номінації «Об’єкти житлового будівництва», 3 – в номінації «Об’єкти виробничого призначення», 4 – в номінації «Об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури», 8 – в номінації «Об’єкти громадського призначення». У фіналі конкурсу візьмуть участі будинки та споруди з різних регіонів України. 5 споруд побудовано в Києві, по 2 – в Одеській, Кіровоградській, Волинській, Харківській та Чернігівській областях, по одному в Івано-Франківській, Дніпропетровській, Сумській, Житомирській, Запорізькій, Чернівецькій, Донецькій, Полтавській, Рівненській, Вінницькій та Київській областях. На протязі липня фахове журі проаналізує дані щодо учасників фіналу та визначить переможців у кожній номінації», - йдеться у повідомленні.

Єдиний житомирський об’єкт – це 10-поверховий житловий будинок по вул.Вітрука, побудований ПрАТ «Фаворит Компані». Нагадаємо, з 2012 року заступником голови правління «Фаворит Компані» є Борислав Розенблат, який восени минулого року був обраний народним депутатом від Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, урочисте введення в експлуатацію другої черги будівництва житлового комплексу «Фаворит» відбулося в січні 2015 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі