Суспільство

У райцентрі Житомирської області кілька тисяч людей провели в останню путь військового, який захищав Донецький аеропорт

2 July 2015, 10:09

Декілька тисяч людей зібралися 1 липня на площі Волі у Баранівці, щоб провести в останню путь 31-річного військовослужбовця Віталія Гасюка, який загинув під час несення служби у зоні АТО.

Про це повідомляє сайт Місто Баранівка

Віталій Гасюк був мобілізований у серпні 2014 року, служив у 90-му окремому аеромобільному батальйоні 81-ї десантно-штурмової бригади. 20 січня 2015 року він разом із побратимами у складі групи під керівництвом комбата Олега Кузьміних виїхав на евакуацію «кіборгів» Донецького аеропорту, втім бійці потрапили у засідку бойовиків. Відтоді Віталій Гасюк вважався зниклим безвісти, ідентифікували бійця за результатами ДНК-експертизи.

Нагадаємо, тіло загиблого на Донеччині Віталія Гасюка привезли у рідну Баранівку напередодні, 30 червня. Вшанувати пам’ять земляка вийшли кілька тисяч місцевих мешканців, які зустрічали жалобний кортеж із запаленими свічками та лампадками, стоячи навколішки.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 30 червня у Свято-Михайлівському соборі Житомира відбулось прощання з загиблим «кіборгом» Віталієм Гасюком.

Фото та відео сайту Місто Баранівка 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі