Економіка

Для житомирської лікарні придбають гінекологічне крісло за ціною двокімнатної квартири

2 July 2015, 13:15

Центральна міська лікарня №2 міста Житомира збирається придбати УЗД-систему за 2,74 млн грн. та гінекологічне крісло з інтегрованим цифровим відеокольпоскопом та монітором за 634,5 тис. грн.

Відповідні оголошення про проведені тендери опубліковані на сайті Державних закупівель.

КУ Центральна міська лікарня №2 міста Житомира оголосила тендери на купівлю медичного обладнання в кінці травня. 1 червня стали відомі результати проведених торгів.

Відтак, ультразвукову діагностичну систему для житомирської лікарні куплять у ТОВ «Мед Ексім» (м. Київ) за 2,74 млн грн, а гінекологічне крісло з інтегрованим цифровим відеокольпоскопом та монітором – у ТОВ «Профімед-Сервіс» за 634,5 тис. грн. Саме ці фірми запропонували найнижчі ціни на медтехніку. За умовами договорів, обладнання має бути поставлене в лікарню протягом 2 місяців з дня укладення договору.

634,5 тис. грн, за які мають придбати гінекологічне крісло з необхідним обладнанням, приблизно відповідає ціновим пропозиціям на ринку нерухомості у Житомирі. Так, за таку суму коштів можна придбати двокімнатну квартиру у багатоповерхівці на вулиці Щорса.

До речі, влітку 2014 року гінекологічне крісло з інтегрованим цифровим відеокольпоскопом та монітором придбали для центральної міської лікарні №1 міста Житомир за 280 тис. грн у ТОВ «Авідан». Восени 2013 року таке обладнання купували для Житомирського перинатального центру і заплатили за нього 198 тис. грн (без ПДВ).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі