Влада

Житомирський губернатор оновив склад комісії з врегулювання спорів з інвесторами, яка не змінювалася з 2010 року

2 July 2015, 15:47

 У Житомирській області затвердили новий склад комісії при облдержадміністрації, яка сприяє досудовому врегулюванню спорів з інвесторами.

Відповідне розпорядження губернатор Сергій Машковський підписав 22 червня 2015 року.

«У зв’язку з кадровими змінами у складі керівництва облдержадміністрації та вибуттям окремих членів комісії із сприяння досудовому врегулюванню спорів з інвесторами при облдержадміністрації, утвореної розпорядженням голови облдержадміністрації від 30.12.2008 № 446 затвердити новий склад комісії із сприяння досудовому врегулюванню спорів з інвесторами при облдержадміністрації, що додається. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 13.09.10 № 262 «Про затвердження нового складу комісії із сприяння досудовому врегулюванню спорів з інвесторами при облдержадміністрації», - йдеться у документі, який опублікований на сайті ОДА.

У 2008 році розпорядження про утворення комісії із сприяння досудовому врегулюванню спорів з інвесторами при облдержадміністрації підписував губернатор Юрій Забела. Документом скасовувались розпорядження попередніх років: від 22.06.04 № 191 «Про утворення комісії із сприяння досудовому врегулюванню спорів між інвесторами та органами виконавчої влади» та від 31.08.05 № 285 «Про затвердження нового складу комісії із сприяння досудовому врегулюванню спорів між інвесторами та органами виконавчої влади».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі