Місто

Благодійний фонд «Центр утеплення» передав гуманітарну допомогу Житомирському військовому шпиталю

3 July 2015, 13:40

 Медикаменти та медичне обладнання передали Житомирському військовому шпиталю представники благодійного фонду «Центр утеплення».

Директор компанії «Центр утеплення» Юрій Опанасюк розповів, що гуманітарну допомогу вдалось отримати закордоном. 

«Військовому госпіталю була надана гуманітарна допомога благодійним фондом «Центр утеплення» спільно з датським благодійним фондом Global Medical Aid, який долучився на наше прохання допомогти саме цьому госпіталю. Сьогодні ми передаємо медичне обладнання: візки передаємо і передаємо медикаменти, які ми на днях завозили з представником міжнародного фонду», - каже Юрій Опанасюк.

За його словами, благодійний фонд не вперше допомагає військовим.

«Також наш благодійний фонд «Центр утеплення» на минулому тижні закупив 4 реанімобілі, які ми передали 95-й ОАЕМБр. Це була наша особиста допомога. І хочу подякувати сім’ї Бобрик, які працюють у Данії. Разом з ними ми почали реалізовувати такі проекти», - каже Юрій Опанасюк.

У госпіталі говорять, що будь-яка допомога є корисною і для усього медичного обладнання та медикаментів буде знайдено застосування.

«Люба допомога є завжди корисною, тим більше є завжди в цьому потреба. Безумовно знайдемо застосування, потрібно ретельно це все подивитись. Більш предметно, але в будь якому випадку, я думаю, що воно буде корисним», - каже начальник Житомирського військового госпіталю Олександр Серебряков.

Благодійники кажуть: збираюсь дізнаватись більш точні потреби і надавати адресну закордонну допомогу.

«Я сподіваюсь, що це не останній вантаж і ми плануємо спільними зусиллями з міжнародним благодійним фондом Global Medical Aid постачати більш конкретні вантажі по потребі не тільки військових, а також нашої обласної лікарні і інших медичних закладів», - розповідає представник благодійного фонду «Центр утеплення» у Данії Сергій Бобрик.

Представники благодійного фонду збираються і надалі допомагати українським військовослужбовцям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі