Місто

У Житомирі бійці ВДВ по пенальті обіграли у футбол зірок шоу-бізнесу

3 July 2015, 19:24

 Із портретами героїв-кіборгів у руках військовослужбовці 95-ї бригади 3 липня шикуються на футбольному полі житомирського стадіону «Спартак». Ще зовсім недавно вони відбивалися від терористів на Донбасі. Сьогодні їх суперники – команда «Маестро», до якої входять українські артисти та представники шоу-бізнесу.

«Це люди всі прибули із зони АТО, вони зараз на відновленні, а в перервах між боями зібралися, будемо виступати, одержувати перемогу. Хлопці молоді, надіємося, перебігають всіх», - каже тренер команди Валентин Боско.

Кожна команда налаштована на перемогу, втім головна мета «Матчу за мир та єдність» - зібрати гроші на підтримку української армії.

«Ми не граємо у футбол, ми граємось у футболістів. Ми всі мріяли в дитинстві бути футболістами, стали артистами. Раді долучитися до такої акції, бо хочеться долучитися у будь-який спосіб, вшанувати українське військо і у будь-який спосіб продемонструвати свій респект», - зазначив капітан ФК «Маестро» Олександр Сидоренко (Фоззі, гурт «ТНМК»).

Матч починається і за лічені хвилини десантникам забивають гол. Але вболівальники з усіх сил підтримують військових.

«Я думаю, що все ж таки переможе 95-та бригада. Тому що вона наша, житомирська і вони в боях довели, що вони спроможні до перемоги», - каже військовослужбовець Олексій Батюта.

«Наші захисники мають бути фізично підготовлені і готові битися до останнього, поки не заб'ють останній переможний м'яч», - зазначає Валерій Арушанян.

Бійці посилюють атаку і наздоганяють зірок. Перший тайм закінчують з рахунком 1:1.

Другий тайм: боротьба запекла, але жодній команді не вдається зрушити рахунок. Підтримка вболівальників посилюється.

Долю гри вирішують пенальті. Переможний гол забиває десантник.

Рахунок 4:3. Бійці святкують перемогу.

«Та це було ясно ще спочатку, ми мали виграти. Це віра в перемогу і дружність команди», - радіє десантник 95-ї окремої аеромобільної бригади Дмитро Кучерчук.

Зірки ж визнають – суперник виявився сильний.

«Класні суперники. У мене у другому таймі був дуже швидкий суперник. Він реально втік від мене, я ледь наздогнав. Це військові, ми – звичайні артисти, вони сильніші за нас як не крути», - поділився враженнями співак Олександр Борисенко.

Втім футбол – це лише частина благодійної акції. Вже увечері українські зірки виступлять перед житомирянами, а зібрані гроші передадуть на підтримку військовослужбовців.

Фоторепортаж про благодійний турнір дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі