Влада

«Таємні» проекти рішень сесії про виконком та заступника мера Житомира

4 July 2015, 10:11

 На сайті міської ради 3 липня з’явилися проекти рішень сесії про затвердження заступника мера Житомира та внесення змін до складу виконкому.

В опублікованих проектах немає жодного прізвища.

«Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:

1. Внести зміни до складу виконавчого комітету Житомирської міської ради, а саме виключити із складу виконавчого комітету Житомирської міської ради:

________

2. Затвердити кількісний склад виконавчого комітету Житомирської міської ради з _____ осіб.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Кудряшова П.Ю.», - йдеться у проекті, який стосується міськвиконкому.

Зараз у складі виконкому 43 людини, на засіданнях виконавчого комітету зазвичай присутні не більше 30-35 членів.

«Відповідно до статей 3, 5, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 56 Закону України «Про запобігання корупції», статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила затвердити на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради», - зазначено в опублікованому проекті.

Нагадаємо, у Житомирі з кінця лютого 2014 року немає мера, його обов’язки виконує секретар міської ради Любов Цимбалюк. На сьогодні є перший заступник мера Сергій Сухомлин і два заступники – Олександр Бочковський та Євгеній Демчик. Вакантна посада ще одного заступника: Едуард Кругляк був призначений на цю посаду 18 червня 2014 року і звільнився за власним бажанням 20 березня цього року.

Кажуть, що на посаду заступника претендує депутат міської ради Микола Савенко, який з листопада минулого року займає посаду радника мера.

За інформацією наших джерел у міській раді, чергова сесія відбудеться наприкінці липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі