Україна

Аваков позбувся усієї ДАІ Донецької області

6 July 2015, 11:17

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив співробітників департаменту ДАІ Донецької області, замість них будуть набирати новий поліцейський патруль.

Про це Аваков написав у Facebook.

"Процес очищення від хабарників і паразитуючих на горі людському зрадників у пагонах (триває). Цього разу – Донецька область. Маріуполь", - заявив він.

"Наказом міністра співробітники департаменту ДАІ Донецької області звільнено від посад і виведено за штат для проведення атестації. Усі 625 людей. З 7 липня", - повідомляв голова МВС.

"В'ячеслава Аброськіна, одного з ініціаторів цього процесу очищення, чекає велика робота, високої інтенсивності й відповідальності", - заявив Аваков.

За його словами, "атестація, враховуючи ступінь напруги в області проходитиме форсовано, але ретельно й за участю поліграфологів і фахівців із Києва".

"Розраховуємо, що всіх хабарників, латентних ворогів України, які ховаються від служби у важкий час, – буде за підсумками атестації звільнено", - заявив Аваков.

"За підсумками першої атестації чесні працівники – будуть служити й готуватися до тестів та іспитів у новий поліцейський патруль", - запевнив він.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі