Влада

Конкурс Мінагрополітики: шукають директора лісгоспу та керівників двох держпідприємств у Житомирській області

6 July 2015, 18:04

 З метою посилення кадрового потенціалу та боротьби зі зловживаннями у галузі Державне агентство лісових ресурсів України оголосило конкурси на посади директорів 19 лісгоспів.

Інформація про конкурсний відбір опублікована на сайті відомства 6 липня.

«Бажаючі взяти участь у конкурсах мають обов’язково подати заяву, копію паспорту, витяг з трудової книжки, копію документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю, заповнений аркуш обліку кадрів, інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством, довідки про стан здоров'я, відсутність судимості. Строк приймання заяв на участь у конкурсному відборі — 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення. Дата проведення конкурсного відбору — з 3 по 5 серпня», - повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Зокрема, запрошуються кандидати на посаду директора державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство» Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

На сайті Мінагрополітики також зазначено, що триває конкурсний відбір кандидатів на посади директорів 36 державних підприємств, у тому числі: ДП «Житомирська пересувна механізована колона» та ДП «Сільськогосподарське підприємство "Більковецьке"».

Заяви на участь у конкурсному відборі на посади керівників держпідприємств приймаються до 18.07.2015 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі