Події

У Житомирській області жінку, яка збирала в лісі ягоди, вкусила змія

7 July 2015, 14:00

В Олевську Житомирської області 6 липня 26-річну жінку, яка збирала в лісі ягоди, вкусила змія.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

«6 липня до рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Олевськ надійшло повідомлення про те, що жінку в районному центрі вкусила змія. Про це надзвичайників сповістив черговий Олевської центральної районної лікарні. Як з’ясувалося 26-річна жінка пішла до лісу збирати ягоди. Через занадто спекотну погоду вона не одягла речі, які б максимально закрили усі ділянки тіла. Проходячи повз дерева, вона відчула різкий біль у нозі, схожий на укол. Жінка перелякалася і коли обернулася, побачила на землі змію», – розповіли у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Постраждала не стала гаяти час і одразу звернулася за допомогою до медиків. Її госпіталізували до травматологічного відділення Олевської центральної районної лікарні. На щастя, хворій своєчасно надали медичну допомогу і вже ввечері того ж дня відпустили додому. Життю та здоров’ю постраждалої нічого не загрожує.

Як повідомляв Житомир.info, у лісі під Коростишевом 21 червня гадюка вкусила бабусю, яка збирала ягоди разом зі своєю сестрою.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі