Події

Міліція просить впізнати загиблу жінку, яку знайшли під мостом у житомирському парку

14 July 2015, 10:37

Міліція просить впізнати загиблу жінку, яку знайшли під мостом у житомирському парку 12 липня зранку.

Інформацію Житомир.info надали в Житомирському міськвідділі міліції.

«Житомирським МВ УМВС України в Житомирській області встановлюється особа невідомого трупу жінки на вигляд близько 30 років виявленого 12.07.2015 в парку ім. Гагаріна під навісним мостом в Житомирі», – йдеться у повідомленні.

Прикмети невідомої: на вигляд 30 років, худорлявої тіло будови, середнього зросту, волосся світле по боках голови вистрижене ззаду хвіст.

Одягнена: джинси синього кольору, кофта білого кольору з рожевим написом «NIRTHEAST», білі кросівки, ремінь різнокольоровий. Має татуювання на кісті лівої руки та на правому передпліччі у вигляді візерунків квітів, позаду на поясниці у вигляді візерунків квітів, на пупку має пірсінг з металу жовтого кольору.

При собі мала грошові кошти у конверті в сумі 500 грн та 620 грн окремо. На правій руці кільце у вигляді часів з металу сірого кольору, на лівій руці кільце з металу білого кольору з написом «Спаси и сохрани», сережки з металу жовтого кольору, запальничка жовтого кольору, дерев’яний хрестик на чорній нитці.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня близько 9 ранку до міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що в житомирському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна виявлено тіло молодої жінки під мостом. Ймовірно самогубство.

Фото надані Житомирським міськвідділом міліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі