Події

Житомирська міліція пропонує 50 тис. грн тим, хто допоможе у розкритті побиття помічника нардепа

19 July 2015, 12:12

Житомирська міліція пропонує винагороду у 50 тис. грн. за допомогу у розкриття побиття в Олевську помічника нардепа Олександра Ніколайчука.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

10 липня в м. Олевськ Житомирської області троє невідомих напали на 26-річного місцевого жителя та побили його. За описом потерпілого складено фотороботи нападників. Правоохоронці гарантують грошову винагороду за інформацію, яка допоможе встановити особи зловмисників, або інші відомості, що сприятимуть розкриттю злочину.

Близько 21.00 на вул. Богдана Хмельницького у Олевську троє невідомих побили помічника народного депутата, журналіста, жителя райцентру. Зловмисники з місця події зникли на автомобілі чорного кольору.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство),  ч.1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст.351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають відповідальність від штрафу до позбавлення волі до 7 років.

У ході досудового розслідування проводяться необхідні слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання. Водночас міліція звертається до громадян: можливо, ви впізнаєте осіб за складеним фотороботом.

УМВС України в Житомирській області гарантує грошову винагороду у розмірі 50 тисяч гривень за надання достовірної інформації про особи або місцезнаходження зловмисників чи інші важливі свідчення про обставини вчинення злочину (фото- й відеоматеріали).

«Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо описаних подій, повідомте до найближчого відділу міліції або за номером "102". Конфіденційність гарантується», - просять у міліції.

Як повідомляв Житомир.info, в райцентрі Олевськ побили помічника народного депутата Борислава Розенблата (фракція Блок Петра Порошенка), депутата Олевської міської ради Олександра Ніколайчука, коли той повернувуся з наради щодо боротьби з «бурштиновою мафією». Згодом міліція повідомила, що  розпочато кримінальне провадження щодо побиття помічника нардепа Олександра Ніколайчука.

Про подробиці події розповів сам постраждалий - активний борець з «бурштиновою мафією» у Олевську.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі