Влада

Колишній військовий прокурор Житомирського гарнізону пішов на підвищення в Одесу

21 July 2015, 12:55

Колишній військовий прокурор Житомирського гарнізону полковник Валерій Кривонос з 18 липня 2015 року переведений на посаду заступника військового прокурора Південного регіону.

Про це журналісту Житомир.info повідомив телефоном сам колишній очільник військової прокуратури Житомирщини.

«Зараз працюю у військовій прокуратурі Південного регіону, приступив до виконання обов’язків заступника військового прокурора регіону з 18 липня», - розповів Валерій Кривонос.

Сайт військової прокуратури Південного регіону України повідомляє, що представлення нового заступника Валерія Кривоноса відбулось 18 липня під час оперативної наради під керівництвом генерал-майора юстиції Максима Якубовського.

«Максим Якубовський також представив колективу нового заступника військового прокурора регіону полковника юстиції Кривоноса Валерія Віленовича, який до цього часу проходив службу у військовій прокуратурі в зоні проведення антитерористичної операції», - йдеться у повідомленні прес-служби військової прокуратури Південного регіону.

Як повідомляв Житомир.info, 14 липня у військовій прокуратурі Житомирського гарнізону з’явився новий керівник – Антон Войтенко.

Нагадаємо, з серпня 2012 року військову прокуратуру Житомирського гарнізону очолював Валерій Кривонос. В грудні 2014 року він дав інтерв’ю Житомир.info, в якому розповів про унікальну справу Житомирського бронетанкового заводу.

Валерій Кривонос. Фото з архіву редакції

Фото прес-служби з наради у військовій прокуратурі Південного регіону 18 липня 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі