Місто

Житомирський податківець з позивним «Сєвєр», який півроку виконував завдання в зоні АТО, отримав подяку від керівництва

21 July 2015, 14:11

Він тримає грамоту, хоча ще тиждень тому в його руках була зброя. Боєць із позивним «Сєвєр» минулої п’ятниці повернувся із зони проведення АТО. Чоловік розповідає: боровся з контрабандою в Луганській та Донецькій областях.

«Був я і там, був я і тут: Волноваха, Курахово, Георгіївка, і на Лисичанську був, і на Артемівську. Зимою вітри, літом + 40-46 (°C). У нас функції були основні - це контроль за переміщенням вантажів з підконтрольної Україні території на непідконтрольну. Тобто, це - вантажний транспорт, залізничний транспорт, ну і взагалі люди. І кримінальні справи порушували, і по фінансуванню тероризму і по ухиленню від сплати податків, по підакцизній групі товарів. Тому що там не контролюється ніким. Бандити що хочуть, те і роблять», - каже старший оперуповноважений з особливо важливих справ Віктор Іванюк.

Віктор Іванюк розповідає: позиції українських бійців постійно обстрілюються. Чоловік каже, мав особливий оберіг і вірить - тому і повернувся цілим та неушкодженим.

Податківця, який повернувся із зони проведення АТО, привітав перший заступник начальника головного управління державної фіскальної служби Іван Гілета і в присутності колег вручив йому подяку за мужність, проявлену у зоні бойових дій.

Після нетривалої відпустки старший оперуповноважений з особливо важливих справ Віктор Іванюк, який вирушив у зону АТО капітаном, а повернувся майором, приступить до виконання службових обов’язків в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі