Події

У Києві затримали жителів Житомирської області, які спеціалізувались на крадіжках дитячих велосипедів та електромобілів

21 July 2015, 16:24

У столиці молодики з Києва та Житомирської області викрадали дитячі велосипеди та електромобілі, які потім збували на ринках або здавали до ломбардів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України.

Співробітники карного розшуку першого територіального відділу міліції (ТВМ-1) Голосіївського райуправління встановили, що за півроку троє молодиків – жителі Києва та Житомирської області вчинили близько 20 крадіжок велосипедів лише в Голосіївському районі.

З лютого до чергової частини міліції Голосіївського району Києва почали надходити повідомлення про крадіжки велосипедів. Невідомі проникали в будинки та, оглядаючи коридори, викрадали велосипеди і електричні транспортні засоби.

За словами начальника ТВМ-1 Андрія Павліченка, оперативники карного розшуку майже півроку вистежували крадіїв. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, у липні правоохоронці затримали зловмисників. Група складалася із трьох хлопців, 21 та 22 років, уродженців м. Києва та Житомирської області.

У ході слідства було доведено, що підозрювані причетні до цілої серії крадіжок з підсобних приміщень киян. Викрадене вони збували на місцевих ринках або здавали до ломбарду.

Зараз підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм доведеться відповідати за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Фото та відео прес-служби  ГУМВС України в місті Києві

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі