Політика

Влада Житомира запропонує виділити учасникам АТО 71 га землі «Зеленбуду» в районі Глибочиці

23 July 2015, 09:14

У Житомирі існує можливість виділення для учасників АТО земельних ділянок на площі 71 га.

Про це 22 липня 2015 року сказала в. о. міського голови Житомира Любов Цимбалюк на засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

«Не секрет, що виділити одномоментно і одночасно усім земельні ділянки міська влада не може. Є надзвичайно багато заяв від учасників АТО, а вільних земельних ділянок нема. Я ініціювала проведення інвентаризації земельних ділянок нашого КП «Зеленбуд», і у районі Глибочиці виявили земельну ділянку 71 га, яка використовується підприємством не в повному обсязі. Ці землі можуть вирішити питання отримання ділянок для більшості учасників АТО»,- поінформувала Л. Цимбалюк.

Любов Цимбалюк зауважила, що уже на найближчій сесії міської ради проситиме депутатів підтримати клопотання щодо відмови від права користування частиною земельної ділянки для подальшого розгляду та виділення її учасникам АТО.

«Сподіваюся, що підтримку депутатського корпусу ми отримаємо. І так вирішимо питання виділення землі для учасників АТО, 71 га землі – це немала ділянка. Окрім цього, ми запланували  інвентаризацію всієї землі у м. Житомирі з метою виявлення вільних ділянок», - зазначила Любов Цимбалюк.

Управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі