Події

У лісі під Коростенем затримали лісорубів, які встигли зрізати 10 дубів та 7 грабів

23 July 2015, 13:01

22 липня до Коростенського міськвідділу міліції звернувся лісничий, який повідомив про незаконну вирубку дерев. До вказаного квадрату лісу виїхали правоохоронці, які затримали автомобіль з лісоматеріалом та трьох порушників.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Повідомлення про крадіжку лісу надійшло близько 7 ранку. Працівник лісництва розповів, що безпосередньо зараз триває незаконна вирубка і навантаження деревини на автомобіль ЗІЛ.

Прибулі на місце події міліціонери слідчо-оперативної групи міськвідділу затримали автомобіль, за кермом якого перебував 23-річний житель смт Ємільчине. Разом з хлопцем знаходились ще двоє чоловіків, 1981 та 1989 років народження. Обоє також жителі смт. Ємільчине.

Нині автомобіль доставлений на спецмайданчик, а за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Встановлено, що молодики зрубали 10 дерев дуба та ще 7 грабу. Нині їм загрожує покарання у вигляді штрафу, арешту, обмеження або позбавлення волі до 3 років та конфіскація незаконного добутого.

Триває з’ясування всіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, тиждень тому на околиці Житомира міліція також затримала трьох мешканців Ємільчинського району, які зрізали 11 дубів.

Фото прес-служби УМВС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі