Україна

Авакова попередили про масові бійки після голосування у Чернігові

26 July 2015, 14:21

Партія "ДемАльянс" вимагає від глави МВС Арсена Авакова зробити все необхідне, аби попередити масові бійки на виборах в Чернігові.Про це йдеться у заяві партії.

"Джерела "ДемАльянсу" повідомляють, що штаби кандидатів планують після закриття дільниць влаштувати бійки аби унеможливити встановлення результату волевиявлення. Цю інформацію може також підтвердити масове скупчення молодиків спортивної статури, які перебувають на ДВК з посвідченнями "преса", - йдеться у повідомленні. 

Якщо правоохоронці допустять бійки на дільницях, міністр має нести персональну відповідальність за життя і здоров'я членів дільничних комісій та мешканців Чернігова, заявили у партії.

Як відомо, у Чернігові на 205-му окрузі проходять проміжні вибори народного депутата України.

Представники "ДемАльянсу", які спостерігають за ходом голосування, заявляють про порушення на дільницях та наявність "журналістів" на кожній дільниці - хлопців спортивної статури з жовтими браслетами "ЯУкроп",  які представляються кореспондентами видання  "Точка Зору".

Екс-голова КВУ, нардеп Олександр Черненко закликав членів ДВК на довиборах у Чернігові "гнати "журналістів" в три шиї", а міліцію - "в'язати" тих, хто пред'являє посвідченням газети КВУ "Точка зору". 

Українська правда 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі