Політика

Подружжя Кропивницьких подарувало житомирському дитсадку електронне піаніно

28 July 2015, 09:00

Депутат Житомирської міської ради Володимир Кропивницький разом із дружиною, головою благодійного фонду «Рідний Житомир» Людмилою Кропивницькою не втрачають благодійний зв’язок з освітніми та дитячими навчальними закладами, якими не перший рік опікуються.

Днями для дитячого садочку № 52, що знаходиться по вул. Максютова, подарували цінний подарунок – електронне піаніно.

Педагоги висловили слова щирої вдячності і відзначили, що Володимир та Людмила Кропивницькі постійно допомагають у матеріальному забезпеченні навчального-виховного процесу у нашому освітньому закладі, на свята вітають освітян і дітей та в разі потреби надають матеріальну допомогу. Саме цих небайдужих людей вони ставлять за приклад.

«У нашому районі значно збільшилась кількість діточок, тому постало питання у відкритті додаткової 14-ї ясельної групи. А це потребувало також додаткових витрат, в тому числі і наявності піаніно. Родина Кропивницьких одразу відгукнулася на прохання колективу допомогти матеріально в покращенні умов в садочку», – розповіла завідуюча дитсадка Людмила Федорчук.

«На жаль, хронічне недофінансування освітянської галузі породило чимало проблем. І їх вирішити на сьогодні держава не в силі. Тож маємо спільно дбати про кращі умови виховання та навчання для наших дітей», – зазначила Людмила Кропивницька.

Постійна турбота про дітей родиною Кропивницьких

Прес-центр ГО «Рідний Житомир»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі