Місто

Житомирське представництво «Об'єднаної Діаспори Азербайджанців України» влаштувало свято для дітей воїнів АТО та переселенців

28 July 2015, 09:31

Весело провести час на одному найбільших батутних комплексів України отримали нагоду три десятка малят. Це вимушені переселенці, які, втікаючи від війни, оселилися на Житомирщині, та діти, чиї батьки несуть службу у зоні АТО, захищаючи українські кордони.

Свято влаштувало Житомирське обласне представництво Об’єднаної діаспори азербайджанців України, аби у розпал літніх канікул діти, які рік тому залишили рідні домівки, могли відволіктися від проблем.

«Всі дуже раді, щасливі. Для дітей дуже важливі такі заходи: відволіктися від побутових проблем і просто побути дітьми після всього, що вони пережили», - каже вимушена переселенка Юлія Агєєва.

Представники Об’єднаної діаспори азербайджанців України більше року допомагають людям, які через бойові дії опинилися у скруті, зокрема, вимушеним переселенцям, які живуть у Коростишеві.

«Житомирське обласне представництво Об'єднаної діаспори азербайджанців на чолі з нашим керівником Гасімовим Раджем вже не вперше проводить подібні акції. Ми постійно опікуємось санаторієм «Тетерів» та людьми, які там проживають. Ми передаємо продукти та необхідні речі. Також не забуваємо про сім'ї наших захисників, які перебували чи перебувають у зоні АТО. Діти мають змогу отримати позитивні емоції, радість, адже вони завжди залишаються дітьми, незалежно від того, яка ситуація в країні, вони потребують піклування та турботи», - каже  асистент голови Житомирського обласного представництва ВГО «Об'єднана Діаспора Азербайджанців України» Ольга Павловська.

Окрім матеріальної допомоги, в офісі Житомирського обласного представництва проводять безкоштовні юридичні консультації.

«Надається консультація всім, хто побажає. Безкоштовно. Якщо у когось проблеми, треба надати інформацію, можна прийти до нас, ми завжди допоможемо. Питання різного правового аспекту, намагаємося вирішувати, допомагати людям усім», - каже юрисконсульт Житомирського обласного представництва ВГО «Об'єднана Діаспора Азербайджанців України» Марина Субіна.

Досхочу пострибавши на батутах, малята вирушили на виставу до цирку. Благодійники ж обіцяють: вони і надалі будуть підтримувати переселенців та родини військовослужбовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі