Україна

ДНР мріє провести товариський футбольний матч зі збірною України

28 July 2015, 10:26

Міністр молоді, спорту і туризму так званої ДНР Михайло Мішин розповів про те, які надії він покладає на футбольний союз.

"Мої перші враження найпозитивніші. Футбольний союз зібрав команду професіоналів, які знають свою справу. Ну а наше завдання - їм допомогти, і спільно використати той потенціал, який у нас є. Численні успіхи підняли для нашого футболу дуже високу планку. Сьогодні наше завдання - до цієї планки підвести.

Думаю, перший бар'єр, який нам належить узяти, - провести товариський матч збірних ДНР і ЛНР. Домовленість у нас вже є, і гра повинна відбудуться на стадіоні Металург. Більше того, в цьому матчі зацікавлені перші особи країни, - цитує Мішина сайт футбольного союзу ДНР.

Окрім того сепаратисти з ДНР мріють провести товариський зі збірною ветеранів України.

"Я реаліст. У мене не мрія, а завдання. Завдання полягає в тому, щоб у нас був повноцінний чемпіонат ДНР, у тому числі серед юнаків, дитячих команд і ветеранів. Також було б цікаво, щоб до нас приїхала команда ветеранів збірної України, і ми з ними зіграли товариський матч. Якщо знадобиться, я і сам готовий виступити, - сказав Мішин.

champion.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі