Події

На дамбі Іршанського ГЗК у Житомирській області знайшли тіло працівника, якого шукали 4 дні

28 July 2015, 13:31

26 липня на дамбі одного з рудників Іршанського гірничо-збагачувального комбінату в Житомирській області було виявлене тіло працівника, який зник ще 22 липня.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області.

«Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Житомирській області створено комісію для проведення спеціального розслідування випадку зникнення працівника під час виконання трудових обов’язків в філії «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» ДП «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (Житомирська область, Володарсько-Волинський район, смт. Іршанськ)», - йдеться у повідомленні.

Прес-служба повідомляє, що потерпілий виконував свої трудові обов’язки, до яких входило обслуговування насосних установок на дамбі Лемненського рудника.

22 липня поточного року, під час зміни потерпілого, останній не вийшов на зв’язок з оператором пульта керування рудником та не відповідав на його дзвінки.

Під час обшуку працівниками підприємства прилеглої території, де знаходилися насосні установки, було виявлено особисті речі потерпілого. 26 липня його тіло без ознак життя було виявлено на поверхні водосховища біля місця його роботи.

Остаточні обставини та причини настання нещасного випадку будуть з’ясовані спеціальною комісією, - зазначають у прес-службі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі