Україна

В Донецькій області близько 35% співробітників ДАІ не пройшли атестацію

29 July 2015, 09:11

З особового складу співробітників ДАІ Донецької області в Маріуполі, атестацію не пройшли 20% працівників, з числа інспекторів патрульної служби - 14%.

Про це у вівторок заявив заступник директора департаменту ДАІ УМВС України Владислав Криклій, передають "Новости Донбасса".

"У нас в основному, не пройшли з особового складу 79 людей, або 20%. Якщо говорити конкретно про працівників патрульної служби, 41 працівник або близько 14% - не пройшли атестацію", - повідомив він.

"Відразу хочу відповісти на критику ЗМІ та суспільства, яка може бути в подальшому, щодо того, що велика кількість пройшла атестацію, показник не відповідає дійсності, хочу сказати, що це тільки верхня частина айсберга. Оскільки це - перший фільтр", - додав Криклій.

За його словами, незабаром буде проведено набір в національну поліцію.

"І знову ж буде суттєва атестація, критерії якої будуть ще жорсткіше поставлені. І сама організація, можливо, трохи видозміниться", - зазначив він.

Нагадаємо, минулого тижня начальник Донецького обласного главку МВС В'ячеслав Аброськін повідомив, що всього перевірку на профпридатність пройдуть понад 500 співробітників ДАІ.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі