Події

Суд зобов’язав бердичівську фірму надати військкомату техніку для АТО

29 July 2015, 13:28

ТОВ «Марва Лтд» змушене буде надати Бердичівському міськвійськкомату 4 одиниці автотехніки для виконання мобілізаційних завдань.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За позовом прокуратури області, рішенням Житомирського окружного адміністративного суду зобов'язано ТОВ «Марва Лтд»  передати Бердичівському об'єднаному міському військовому комісаріату два самоскиди КамАЗ-5511, один бортовий автомобіль КамАЗ-5320 та один бульдозер ДЗ-42», - йдеться у повідомленні.

У січні поточного року Указом Президента України “Про часткову мобілізацію” на органи виконавчої влади, за участі органів місцевого самоврядування та із залученням юридичних осіб усіх форм власності покладено обов'язок організувати надання для тимчасового користування транспортних засобів для армії України, - нагадує прокуратура.

Однак товариство, усупереч зазначених вимог, не виконало військово-транспортний обов’язок, відмовившись передати визначену техніку до місцевого військкомату.

За втручання прокуратури, підприємство зобов’язано виконати Указ Президента України  у судовому порядку.

Як повідомляв Житомир.info, у Брусилівському районі за втручання прокуратури суд зобов’язав товариство поновити мобілізованого охоронця на роботі, виплатити йому заробітну плату та відшкодувати 60 тис. грн моральної шкоди. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі