Економіка

Платники Житомира та району сплатили майже на 65 млн грн єдиного соцвнеску більше, ніж очікували податківці

29 July 2015, 15:58

Протягом першого півріччя 2015 року мешканці міста та Житомирського району спрямували до бюджету 871 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це Житомир.info повідомили в інформаційно-комунікаційному відділі Житомирської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Житомирській області.

Це на 65 млн грн більше прогнозного показника.

У червні поточного року надходження єдиного соціального внеску склали 164,8 млн гривень, виконання прогнозного показника становить 102,6 %.

«Збільшення надходжень в основному відбулося за рахунок зростання фонду оплати праці. Саме завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску жителям м. Житомира та Житомирського району гарантується гідне пенсійне забезпечення, право на соціальний захист у разі нещасних випадків чи професійних захворювань, безробіття та інші виплати», – зазначила начальник відділу адміністрування єдиного соціального внеску Тетяна Лебідь.

Як повідомляв Житомир.info, за 6 місяців 2015 року платники з Житомира та району поповнили бюджет майже на мільярд гривень. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі