Суспільство

«Житомиробленерго» передало 30-й Новоград-Волинській бригаді обладнання, яке може зберегти життя

29 July 2015, 16:13

«Це обладнання допоможе зберегти життя», - саме так висловилися представники Новоград-Волинської 30-ї механізованої бригади про технічне обладнання, яке Голова Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета передав для потреб бійців.

Можна багато говорити на тему АТО, про потреби, про забезпечення, але краще це робити реальними справами.  Мир в країні - це те, чого прагнуть усі українці. Але більше за всіх цього прагнуть українські бійці, які ціною крові, здоров’я і життя виборюють його для всіх нас. 

Аби підтримати бійців, аби відчули вони, що на теренах великої країни, яку вони захищають, про них думають і дбають, «Житомиробленерго» постійно надає допомогу різноманітним обладнанням, засобами зв’язку та багато чим іншим.

На цей раз для бійців Новоград-Волинської 30-ї механізованої бригади придбали 14 рацій, 3 планшети та безперебійне джерело живлення. Громадська організація «Волонтери Полісся» допомогли «Житомиробленерго» дізнатися про першочергові потреби земляків, адже, за словами волонтерів, вони щотижня везуть допомогу  в зону проведення АТО безпосередньо для новоград-волинських бійців.

За словами представника Новоград-Волинської 30-ї механізованої бригади, унікальним в Україні в даному випадку є те, що українські науковці разом з військовими розробили спеціальне програмне забезпечення, яке в умовах бойових дій просто необхідне і значно допоможе нашим бійцям у здійсненні оборони наших позицій. Тож, завдяки переданому обладнанню, втілити в життя ці задуми вже абсолютно реально.

Житомирські енергетики не зупинятимуться на цьому. Вони будуть і надалі всіляко підтримувати військових Збройних Сил України доки існує у цьому потреба, доки мирне небо в Україні виборюється українськими героями.

До речі, з квітня 2014 року «Житомиробленерго» направило більш ніж  1 млн.грн. коштами на першочергові потреби українських військових.

Прес-служба ЕК «Житомиробленерго»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі