Новини компаній

Новини України. У Києві пройшла головна музична подія літа.

30 July 2015, 06:29

Минулими вихідними у Києві пройшло масштабне дійство анонсоване, як музичні вихідні. Фестиваль ATLAS WEEKEND проводився на території арт-заводу «Платформа» і тривав повні 2 дні, розповідають новини України http://gazeta.ua/.

Ідея проведення такого фестивалю була дійсно новою і цікавою для Києва, проте повністю насолодитися подією завадила погода. Перший день виїзного фестивалю відзначився холодним вітром з дощем, які псували настрій гостям протягом всього часу. Відвідувачі рятувалися від холоду, кутаючись у шарфи та теплі кофти, але все ж чекали на виступ своїх улюблених виконавців і підтримували їх. Організатори фестивалю точно не сподівалися, що у середині літа погода може бути настільки холодною і дощовою.

Але не зважаючи на такі сюрпризи природи, ATLAS WEEKEND виправдав своє звання і все ж став головною музичною подією столиці цього літа. Організаторам вдалося зібрати на одній сцені 20 кращих українських виконавців, творчість яких неможливо зіпсувати погодою. На фестивалі відіграли такі гурти як Бумбокс, Крихітка, Onuka, The Hardkiss, співачка Jamala та багато інших. Цікавий конферанс влаштовували дотепні та веселі ведучі радіостанції «Аристократи», які запрошували гостей на нічні розваги після 23 години.

Можливість виступити мали і молоді колективи, які лише починають свою зіркову кар’єру. У їх розпорядженні була мала сцена «Rock The Nation Stage». Посприяв цьому генеральний продюсер «Просто Радіо»  Андрій Шабанов, який і організував конкурс для талановитих, але поки що не надто відомих гуртів. За його словами, команда RockTheNation об’їздила всю Україну, аби у ці вихідні представити слухачам 5 дійсно кращих колективів, повідомляє портал Gazeta.ua.

Додаткові розваги

Окрім виступів улюблених виконавців, організатори підготували й інші розваги для великих та маленьких відвідувачів. На зеленій галявині можна було потанцювати під запальні треки, любителі екстриму займалися скімбордингом, а інші гості могли попрактикуватися у настільному тенісі, або просто відпочити у гамаку. Також на території була організована зона торгівлі, де можна було придбати різноманітні товари українського виробництва.

Ложка дьогтю

Як завжди, без негативних моментів не обійшлося. Перше, що дуже обурило відвідувачів – мала кількість фуд-кортів. Людям довелося стояти у величезних чергах і просто витрачати свій час.

Ще однією дивиною стала відсутність пропускних браслетів. Якщо вже зайшли на територію арт-заводу, то до кінця фестивалю можливості вийти не буде. Точніше, повернутися на нього.

Організатори запевнили своїх гостей, що всі їх скарги та побажання почуті. Були обіцянки виправити ситуацію вже наступного дня, але все одно, ідеального результату не було досягнуто. Проте, зважаючи на проведення такого фестивалю вперше, ставимо оцінку «відмінно» і сподіваємось, що наступного року ATLAS WEEKEND буде проведений на значно вищому рівні. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі