Місто

У Житомирі комунальники відремонтували дорогу, а через тиждень зняли відсів і щебінь

30 July 2015, 15:29

У Житомирі на вулиці Набережній дорожна служба відремонтувала вулицю, а затим зняла та вивезла верхній шар.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Шановна редакціє. У Житомирі є вулиця Набережна яка, як і більшість вулиць на околицях міста,  не ремонтувалась мабуть років 40, жителі даної вулиці та прилеглої вулиці Радищева за власний рахунок щорічно десь підсипали вулицю, трохи грейдерували. В цьому році рішенням сесії Житомирського міськвиконкому за чисельними зверненнями мешканців вулицю Набережну було включено до ремонту, на який виділялось 60 тисяч гривень. Тиждень тому дорожнє комунальне підприємство зробило ремонт даної вулиці; грейдером підрівняли дорогу, сипнули трохи щебня та отсіву та прикатали», - йдеться у елетронному листі, підписаному жителями вулиць Набережна та Радищева.

Люди повідомляють: через декілька днів, неочікувано для багатьох, працівники дорожньої служби зняли з відремонтованої дороги відсів та щебінь.

«Хоча ремонт був неякісний, ми і цьому були раді, але раділи недовго. 29 липня по вулиці Набережна  зі сторони вулиці Максютова комунальниками весь щебінь та отсів було загреблено, погружено на вантажівки та вивезено, а зі сторони вулиці Миру весь щебінь та отсів грейдером зібрано у валок посередині дороги для послідуючого вивозу», - йдеться у листі.

Автор листа каже, що працівники підприємства, які здійснювали демонтаж, пояснили свої дії скаргами від окремих мешканців Набережної на дощову воду, яка відтепер стікає у їхні подвір’я.

Ситуацію Житомир.info прокоментував начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун.

«Ситуація там така, що дійсно мешканці – чоловік 30 – поскаржилися на те, що, коли підняли дорогу, то вода почала йти їм у двори. Працівники КП «Управління автомобільних шляхів» були змушені зняти весь верхній шар, але, оскільки частина мешканців виступила «за» ремонт, людям запропонували компромісний варіант – накрити ту частину дороги, де вона знаходиться нижче рівня дворів. Що й було зроблено сьогодні», - пояснив Марцун.

З його слів, демонтаж покриття підприємство УАШ зробило за свої кошти.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році управління комунального господарства міськради запланувало проведення поточного ремонту на 116 вулицях та провулках міста. Зокрема, на ремонт 1100 квадратних метрів по вул. Набережній планувалося витратити 66 тис. грн. Кінцева дата ремонту - вересень 2015 року.

Фото читача, зроблені 29 липня. Вул. Набережна, звідки після ремонту зняли верхній шар:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі