Події

Житомирська міліція розшукує злочинця, який поранив ножем дільничного інспектора

30 July 2015, 15:51

Житомирська міліція розшукує уродженця села Ярунь Новоград-Волинського району 24-річного Максима Діка, якого підозрюють у нападі на правоохоронця.

Подія трапилась близько 14.00 на вулиці Черняховського неподалік від магазину «Люцина». За даними міліції, зловмисник вдарив дільничного інспектора ножем.

«Дільничний інспектор, який обслуговує дану територію, проходив по адміндільниці, помітив особу, яку розшукує міліція за ряд скоєння крадіжок з автотранспорту, квартирних крадіжок, а також крадіжок велосипедів. Коли він запропонував йому пройти на дільничний пункт для того, щоб у подальшому доставити до слідчого відділу Житомирського міськвідділу, останній дістав з кишені предмет, зовні схожий на ніж, і спричинив тілесні ушкодження дільничному інспектору міліції. Зараз йому надали допомогу і госпіталізували у лікарню №1 міста Житомира. Дана особа у нас встановлена, орієнтовано особовий склад всіх нарядів, які працюють в місті. Зараз триває пошук зловмисника», - повідомив журналістам Житомир.info заступник начальника Житомирського МВ УМВС України в області Володимир Богдан.

Нині на вулиці Черняховського знаходиться кілька десятків правоохоронців, вони з’ясовують обставини злочину та шукають підозрюваного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі