Події

У райцентрі Житомирської області справою про тілесні ушкодження закінчилась спроба комунальників перекрити воду судді

31 July 2015, 11:18

У місті Малин Житомирської області комунальники намагалися перекрити воду за незаконне врізання у загальну мережу. Реакція на приїзд водоканалу була такою бурхливою, що вгамувати господаря не змогли ні сусіди, ані правоохоронці. Інженера збили машиною, зав’язалася сварка. При тому, що ціна питання - триста з лишком гривень. До слова, воду цьому обійстю так і не вдалося відрізати, - повідомляють журналісти ТСН

Тиждень тому, 21 липня, працівники ТОВ «Малин Енергоінвест» приїхали до суддівського будинку відключати воду, бо в обхід лічильника тут під’єдналися до мережі і поливають город.

«Стою на дорозі і кажу майстру та бригадиру, що будемо ось тут відключати у колодці». Поки я це говорив, він заводить машину і налітає на мене. Я аж відскочив», - розповів провідний інженер ТОВ «Малин Енергоінвест» Іван Мелещенко.

Він – це місцевий суддя, який приїхав завадити комунальникам, бо каже, що ніякої врізки немає і дії комунальників незаконні. Його ж дії за кермом – то був лише початок.

Переляканий інженер викликав правоохоронців та керівництво. З боку судді на оборону поквапилась дружина – пані Людмила. Жінка каже, що труби заржавіли і ними ніхто давно не користувався, а 21 липня комунальники прийшли і сказали, що вони користуються цим краном. Людмила показує синці і каже, що то її штовхав заступник директора водоканалу.

Але і це ще не все. У неординарний спосіб суддя поставив крапку у суперечці: підібрав каменюку і щосили гепнув себе по голові. Суддя Микола Тарасенко з журналістами зустрітися не захотів, телефоном розповів, що не знає, чому взявся за камінець, і додав, що в усій цій справі вбачає замовний характер, бо заступник директора водоканалу за сумісництвом ще й місцевий депутат.

Малинські комунальники розповідають, що вже не в одному будинку відрізали воду, бо платити мають усі.

«По зверненню працівників Енергоінвесту нами проводиться перевірка. У свою чергу сім'я Тарасенків також звернулася з заявами, що в ході даного інциденту їм заподіяні тілесні ушкодження», - прокоментував ситуацію керівник Малинського відділку міліції Михайло Старовойт.

Житомир.info за матеріалами ТСН 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі