Політика

Депутат Житомирської міськради Ігор Гундич виступив проти будівництва автостанції під вікнами жителів Крошні

31 July 2015, 13:16

Ані автостанції, ані ринку не буде під вікнами мешканців будинку Щорса 159, 151 та 141, що на Крошні.

Про це під час зустрічі з людьми заявив депутат-мажоритарник Ігор Гундич.

У рамках виїзного засідання робочої групи, до якої увійшли депутати міської ради та працівники виконкому, спільно з мешканцями багатоповерхівок вирішили, що будувати автостанцію на Щорса 161 не доцільно.

«Прийняли це рішення спільно із мешканцями Щорса 159, 151 та 141. Ніякої міні автостанції чи додаткового ринку на Крошні не потрібно. Відтак у п’ятницю збирається робоча група і оформляє це все документально. Сьогодні ми дали людям гарантію, що рішення, яке було прийнято у січні, буде скасовано на найближчій сесії, і ніхто нічого тут будувати не буде», - коментує результат зустрічі Ігор Гундич.

Нагадаємо, що проблема із будівництвом автостанції прямо перед вікнами крошенців розгорілась кілька тижнів тому. Люди виступили категорично проти того, аби цей об’єкт зводили у їхньому дворі.

Цю позицію підтримали і депутати, і посадовці, зокрема депутат округу Ігор Гундич та заступник міського голови Сергій Сухомлин. На зустрічі також були присутні громадські активісти та представники різних політичних партій, які також виступили на боці людей.

Ділянка перебуває в оренді комунального підприємства «Інспекція із благоустрою». Підприємство у свою чергу передало ділянку в суборенду приватній фірмі, яка і планує звести автостанцію. Спочатку в документах була одна адреса і автостанція мала з’явитись біля кінцевої зупинки тролейбусів. Таких автостанцій в місті всього має бути чотири. Утім потім адреса на Крошні змінилась і будувати її підприємство вирішило прямо під вікнами житомирян. Відтак робоча група пропонує розірвати договір оренди комунальному підприємству «Інспекція із благоустрою», аби вберегти людей від забудови.

«Автостанції на цьому місці не буде», - резюмував Ігор Гундич.

Прес-служба Ігоря Гундича

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі