Події

В одному з сіл Житомирської області заживо згорів чоловік-інвалід

31 July 2015, 13:24

В селі Ісаківка Володарсько-Волинського району Житомирської області  30 липня сталася пожежа у дерев’яній літній кухні, загинув чоловік.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«30 липня о 19:15 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні, що знаходиться в с.Ісаківка. Першими за викликом прибули вогнеборці найближче розташованої до села місцевої пожежної охорони із смт Нова Борова. На той момент, окрім літньої кухні, полум’я вже охопило господарчу будівлю та покрівлю житлового будинку. На допомогу рятувальникам  був відправлений підрозділ рятувальників 28-го професійного пожежного поста смт Іршанськ», – йдеться у повідомленні.

Під час розбирання обгорілих конструкцій літньої кухні на підлозі коло ліжка вогнеборці виявили обгоріле тіло чоловіка без ознак життя. Ним виявився 66-річний власник будинку. Як з’ясувалось, загиблий проживав разом з дружиною. Чоловік мав інвалідність і не міг самостійно пересуватися. На момент займання жінки вдома не було, вона пішла до доньки у сусіднє село. А на час, доки їй довелося відлучитися у справах, вона відвезла чоловіка відпочивати у літню кухню.

Припускають, що пожежа сталася внаслідок необережного поводження з вогнем. Однак остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі