Політика

Наталія Чиж ініціювала у Житомирі акцію «Збери портфель товаришу»

31 July 2015, 17:51

«Збери портфель товаришу» – акцію під такою назвою ініціювала лідер об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж.

Упродовж серпня у місті збиратимуть шкільне приладдя для дітей учасників АТО, сиріт та дітей з малозабезпечених родин.

«Ми закликаємо усіх житомирян доєднатися до нашої акції і в магазинах, де продаються канцтовари, купуючи їх, складати у скриньку. Хто що може дітям загиблих хлопців в АТО, ми знаємо, скільки на сьогоднішній день це коштує, як важко батькам, особливо мамам, які залишились самі з утриманням дітей. Тому ми просимо усіх житомирян не бути байдужими і долучитися до нашої акції з допомогою для діток», - зазначила лідер громадського об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж.

Соні – 7 років. Її батько Вадим Антонов загинув торік в Іловайському котлі. У вересні дівчинка піде у перший клас, її мама вже купує шкільне приладдя і форму.

«Я підрахувала, щоб зібрати дитину в школу в перший клас, потрібно близько 5 тисяч. Насправді, це дуже великі гроші. Враховуючи наші зарплати в Житомирі, потрібно півтора місяці працювати, щоб тільки зібрати дитину в школу. Про акцію ми дізналися з соцмереж, була розміщена інформація, що «Самопоміч» допомагає збирати портфелик для школярів. Хороша акція», - каже мама Ольга Литвин.

Скриньки для збору  канцтоварів розташовані у 5-ти магазинах міста: «Віват, канцелярія!», «Чаплін», «Мега Книга», «Клякса», «Шкільний базар 2015». Кожен може покласти в них необхідні товари для школярів. Небайдужі житомиряни вже почали долучатися до акції.

Також шкільне приладдя можна приносити до громадських приймалень «Самопомочі»  по Великій Бердичівській, 35 та Народицькій, 15 або до волонтерського центру за адресою: провулок Шкільний, 9.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі