Суспільство

У Житомирській області більше тисячі людей прийшли попрощатися з загиблим військовим Юрієм Ковальчуком

31 July 2015, 18:14

31 липня у селі Андрушки в Житомирській області попрощалися з 24-річним військовослужбовцем Юрієм Ковальчуком. Більше тисячі людей прийшли вшанувати пам’ять односельчанина, який помер від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання у зоні АТО.

В серпні минулого року Юрій Ковальчук був мобілізований і служив у 17-му окремому мотопіхотному батальйоні. 22 липня під час виконання бойового завдання біля Горлівки боєць отримав важкі поранення в голову та груди і впав у кому. 29 липня він помер у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова.

«Саме страшне в житті - коли батьки ховають своїх дітей. Саме страшне - коли дружина і малеча хоронять чоловіка і батька. На бойовому прапорі батальйону написано: Воля і Честь. Юра загинув за нашу з вами волю, не уронив свою честь. Слава герою, Слава Україні», - розповів заступник командира 17-го батальйону 57-ї окремої моторизованої бригади Олег Бажан.

Поховали Сергія Ковальчука у рідному селі на місцевому кладовищі. Загиблий був єдиним сином у сім’ї, у нього залишилася дружина та однорічний син.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі