Події

У Коростені затримали молодика з п’ятьма пакунками марихуани

3 August 2015, 11:01

У Коростені Житомирської області правоохоронці затримали жителя Народницького району, який за попередніми даними, приїхав до міста з наміром продати наркотовар.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів неподалік від автовокзалу в Коростені міліціонери зупинили молодого чоловіка, поведінка якого видалася їм підозрілою. Під час огляду його речей у рюкзаку парубка правоохоронці виявили п’ять поліетиленових пакунків з розфасованою у них рослинною масою, зовні схожою на коноплю», – йдеться у повідомленні.

На місці події працівники слідчо-оперативної група вилучили сировину загальною вагою майже 2,5 кілограми. Усе вилучене направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За словами парубка, він мав намір продати нарковмісне зілля, для чого й приїхав до Коростеня

Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, нині розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, у рамках якого міліція встановлює походження наркотичної сировини.

За чинним законодавством парубкові може загрожувати ув’язнення строком від 4 до 8 років.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі