Економіка

Мінекономрозвитку презентувало три державні підприємства у Житомирській області, які підлягають приватизації

4 August 2015, 10:58

Міністерство економічного розвитку та торгівлі  презентує три державні підприємства, які знаходяться у Житомирській  області та включені до списку приватизації у 2015 р.

Про це йдеться в маркетингових матеріалах про державні підприємства, опублікованих на сайті Мінекономрозвитку.

ДП «Укрдорзв'язок» має свої філії у трьох містах України: Львів, Житомир, Донецьк та цехи у всіх обласних центрах, забезпечує роботу радіозв'язку у всіх підрозділах ДАК «Укравтодор», будує нові, та експлуатує існуючі лінії електрозв'язку, які охоплюють майже всю мережу основних автошляхів України. Компанія також має загальноукраїнську мережу веж для розташування антен з необхідними комунікаціями.

Державне підприємство «Навчально-дослідне господарство "Україна" Державного агроекологічного університету» (ДП НДГ «Україна» ДАУ)  розташоване в Житомирській області (25 км від обласного центру) та займається вирощуванням та торгівлею сільськогосподарською продукцією. Підприємство вирощує зернові та зернобобові, розводить велику рогату худобу та виробляє молоко.

Єдиний майновий комплекс ДП Громадського харчування «Зустріч» являє собою комплекс будівель колишнього ДП «Зустріч». Розташований на Півночі Житомирської області на відстані 165 км від Житомира та 240 км від Києва та знаходиться в оренді у ТОВ «Зустріч» та використовується в якості торгових приміщень.

Всього до списку на приватизацію в 2015 включено 202 державні підприємства з усієї України. Маркетингові матеріали підготувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України спільно з Фондом державного майна.

Як повідомляв Житомир info 12 травня 2015 року постановою Кабінету міністрів № 271 Кабмін затвердив перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2015 році.

 Житомир info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі