Економіка

Житомирська база спецмедпостачання знову спробує купити апарат МРТ – цього разу за 29,5 млн грн

18 August 2015, 14:57

Комунальна установа "Обласна база спеціального медичного постачання" Житомирської облради хоче придбати у фірми з Києва магнітно-резонансний томограф за 29,5 млн грн.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковані на сайті Державних закупівель.

Магнітно-резонансний томограф з напруженістю магнітного поля 1,5 Тесла планують купити у Товариства з обмеженою відповідальністю "ЄМГ"Україна", ціна якого виявилася найнижчою серед запропонованих (29,467 тис. грн з ПДВ). У минулому році ця ж фірма пропонувала такий же апарат за 18,9 млн грн.

Очікувана вартість останньої закупівлі становила 30 млн грн.

Учасниками торгів стали чотири київські фірми – ТОВ "УМТ+", ТОВ "Укрмедресурс" Київ, ТОВ "ЄМГ "Україна" та ТОВ "Глобалмедгруп". Пропозицію «Укрмедресурсу» було відхилено, оскільки в пропозиції конкурсних торгів фірма надала гарантійний лист авторизації не від виробника, а від учасника ТзОВ «Укрмедресурс», що не відповідає умовам конкурсної документації.

Переможець тендеру "ЄМГ "Україна" готовий доставити  апарат МРТ у Житомир, договір має бути укладений не пізніше ніж через 30 днів з дня акцепту пропозиції (13.08.2015).

У медико-технічних вимогах до апарату значиться, що він має бути новим, 2015 року випуску, забезпечувати проведення на високому рівні досліджень всього тіла пацієнтів дорослих та дітей, включаючи дифузію всього тіла, направлену на пошук пухлин та їх метастазів, дослідження  центральної та периферійної нервової системи, органів грудної  та черевної порожнин, серцево-судинної системи, черевного простору, малого тазу та кінцівок.

Апарат МРМ повинен мати систему двостороннього зв’язку з пацієнтом, кнопку аварійного виклику для пацієнта  та систему спостереження за пацієнтом (камеру спостереження, монітор, кабелі, блок живлення та управління).

Країною походження магніту вказані США, Японія та Європа.

Обов’язковою умовою є наявність сервісного центру навчання медичного та технічного персоналу роботі з обладнанням.

Нагадаємо, магнітно-резонансний томограф, про який так багато говорили минулого року, і досі не купили, бо одна з компаній – учасників тендеру подала скаргу в Антимонопольний комітет.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня минулого року на сесії Житомирської облради депутати проголосували за розподіл 45,4 млн. грн., в тому числі – виділення 26 млн. грн. на придбання МРТ. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі