Події

Екологи нарахували 2,6 млн грн збитків за 403 незаконно зрізаних дерева у Житомирській області

19 August 2015, 16:54

В Олевському районі Житомирської області невідомі незаконно зрізали 403 дерева.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

«Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області  спільно з працівниками слідчого відділу прокуратури Житомирської області, управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Житомирській області в Олевському районі на території лісогосподарських підприємств виявлено місця незаконних порубок дерев. Під час проведення огляду місць вчинення правопорушень складено польові перелікові відомості незаконно зрубаних дерев різних порід, а саме: сосна, береза, осика, клен, дуб, вільха, граб», - йдеться у повідомленні.

Інспектори з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області провели розрахунок шкоди, заподіяної лісу, що становить 2 млн 605 тис. 979 грн, - повідомляють екологи.

Для проведення оперативно-розшукових дій з метою встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності матеріали направлено до прокуратури Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2015 року в лісі під Коростенем затримали лісорубів, які встигли зрізати 10 дубів та 7 грабів.

Фото прес-служби Державної екологічної інспекції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі