Події

У Житомирському районі чоловік отримав ніж у серце за те, що дорікав жінці безробіттям

20 August 2015, 10:19

Під час сімейної сварки жителька Житомирського району вдарила ножем свого співмешканця і поцілила просто у серце.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Про госпіталізацію 51-річного жителя Житомирського району з ножовим пораненням грудної клітини до міліції повідомили медики. За попередньою інформацією, тілесні ушкодження чоловік отримав під час сварки із співмешканкою. За місцем проживання потерпілого міліція виявила сліди бійки і саму 55-річну господиню. За словами останньої, того пізнього вечора вона разом зі співмешканцем вживали спиртне. Потім почали сваритися: чоловік дорікав їй неспроможністю і небажанням працевлаштуватись. Врешті останнім аргументом жінки став ніж, яким вона поцілила йому у груди», – йдеться у повідомленні.

Медики констатували серйозне поранення серця, і декілька годин поспіль боролися за життя чоловіка. Втім, попри зусилля лікарів, ушкодження виявилося смертельним і вже уранці того ж дня він помер.

«З помешкання цивільного подружжя було вилучено низку речових доказів. Інформація до Єдиного реєстру досудових розслідувань була внесена за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України», – повідомив начальник Житомирського РВ УМВС Олександр Мельник.

Жінку було затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині їй офіційно оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. За чинним законодавством їй може загрожувати від 7 до 15 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.infoу с. Агатівка Бердичівського району Житомирської області позбавивши свою співмешканку життя, чоловік подався за спиртним до магазину, а дорогою сповіщав про скоєне зустрічних.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі