Влада

У Житомирській області майже 550 міліціонерів будуть охороняти громадський порядок у святкові дні

21 August 2015, 17:43

 Святкові заходи на території області розпочалися уже 21 серпня і триватимуть до 25 серпня. Загалом очікується проведення у 71 населеному пункті області майже 150 масових заходів, участь в яких візьмуть до 27 тисяч жителів та гостей Житомирщини.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Для охорони громадського порядку та безпеки громадян працюватимуть посилені патрульні наряди міліції. Під час проведення заходів залучатиметься близько 550 працівників органів внутрішніх справ. До їх основних завдань, повідомив заступник начальника УМВС Юрій Лебідь, входитиме забезпечення правопорядку, попередження можливих провокативних чи конфліктних ситуацій, організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам у громадських місцях, недопущення хуліганств та інших правопорушень», - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, у Житомирі заплановано проведення 26 святкових заходів за участі до 10 тисяч жителів та гостей обласного центру. Правопорядок вартуватимуть до сотні міліціонерів, у тому числі нацгвардійці. Патрульні наряди будуть максимально наближені до місць проведення заходів, також працюватимуть у місцях масового відпочинку громадян, лісопаркових зонах тощо.

«Правоохоронці бажають всім жителям та гостям Житомирщини гарного свята та нових позитивних вражень, а у разі виникнення незрозумілих ситуацій радять відразу звертатись до міліції», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, обласне управління МВС кілька днів тому повідомляло, що з різних джерел надходить інформація про можливі провокації дестабілізуючих сил на території області в передсвяткові та святкові дні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі