Політика

В День Незалежності треба складати плани на майбутнє, - Сергій Сухомлин

24 August 2015, 13:48

 Традиційно в Житомирі відзначили 24-ту річницю незалежності України! Святкування розпочалася з покладання квітів біля пам'ятника Шевченку за участі керівників міста, області, мешканців  та гостей Житомира. Далі присутні святковою ходою дійшли до Житомирської ОДА, де поклали квіти та схилилися до стели Небесної сотні. В масових заходах брав участь і Сергій Сухомлин, перший заступник міського голови.

«Рік, що минув став роком важких, часом трагічних та болючих подій. Майдан, анексія Криму, військова операція на Сході, економічний спад та виснажлива боротьба за суверенітет і цілісність країни згуртували нас, зробили сильнішими і відданішими Україні. Лише зараз українці дійсно навчилися цінувати мир, спокій, безпеку. Тому наша головна мета на сьогодні – це вистояти у боротьбі проти агресора, допомагати армії, сім’ям, що втратили годувальника, дітям, пораненим учасникам АТО», - сказав Сергій Сухомлин.

Також Сергій Сухомлин зазначив, що святкуючи День незалежності ми маємо не тільки схилити голови у пошані перед могилами нових Героїв України, а й говорити про плани на майбутнє.

«Саме зараз ми можемо визначитися з тим, якою хочемо бачити державу, як плануємо її будувати, треба йти по шляху докорінних змін, оновлення старої, неефективної системи управління. Минулого року відбулися президентські та парламентські вибори. Але найголовніше ще попереду – це формування нових складів рад різних рівнів. Бо саме від злагодженої та плідної роботи на місцях буде залежати добробут людей та розвиток територій, міст і сіл Житомирщини», - поділився думкою Сухомлин.

«Я відзначаю це свято разом з житомирянами!  І хочу від щирого серця побажати городянам миру, міцного здоров'я, гарного настрою, радості, щастя, віри в Україну! Зі святом! З днем незалежності!», - резюмував Сергій Сухомлин.

Прес-служба Сергія Сухомлина

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі