Політика

Сергій Сухомлин: У нас не буде другого шансу для змін

25 August 2015, 11:37

У Житомирі за підтримки Сергія Сухомлина на літній естраді «Ракушка» пройшов концерт до Дня Незалежності. Гості та мешканці міста протягом 5 годин мали змогу послухати фолк-рок, етно-українську музику, сучасні мотиви та ін.

Вітаючи присутніх зі святом Сергій Сухомлин поділився своїм баченням, що для нього є День Незалежності, а також закликав присутніх разом творити майбутнє міста.

«Історія України - це історія боротьби українського народу за свою незалежність. Хоча вже 24 роки ми маємо незалежну Україну, але боротьба все одно триває. Для мене ця боротьба символізує, по-перше,  молодь, яка 2 роки тому на Майдані відстояла право на європейське майбутнє країни. Для мене ця боротьба – волонтери, які день і ніч своєю працею наближають нашу перемогу. Для мене ця боротьба – це наші хлопці,  95 бригада, 30-та і 26-та, які ціною власного життя захищають українську незалежність. У нас не буде іншої країни, у нас не буде іншого шансу, то ж міняємось  самі, змінюємо Житомир, змінюємо країну. З Днем Незалежності. Слава Україні!», - резюмував Сергій Сухомлин.

Прес-служба Сергія Сухомлина

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі