Влада

Сухомлин обіцяє особисто контролювати підготовку до опалювального сезону в Житомирі

25 August 2015, 20:25

 В Житомирі 25 серпня відбулось засідання оперативного штабу, щодо підготовки зими до опалювального сезону. Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин, який відповідає за підготовку міста до зими, розповідає: Житомир поки відстає від планового графіку.

«Сьогодні відбулося перше засідання штабу з підготовки до зими в якому я брав участь. Якщо ми беремо житловий сектор, це те що в першу чергу цікавить житомирян, то ситуація досить плачевна. Якщо ми говоримо про те, що Івано-Франківськ готовий, житловий сектор готовий на 90-95%, то у нас більшість ЖЕКів  готові в кращому випадку на 50%. Деякі й того менше, якщо ми говоримо про ЖБК, то, фактично, готовність нульова. Це не говорить про те, що вони фізично не готові, але в плані оформлення документів, що дасть можливість запустити тепло будинку, на даний момент документи в основному не готові. В основному це ті моменти, які пов'язані з відсутністю або відмовою низки відомств від опалення житлового сектора теплом. Ці питання робочі і ми повинні все зробити, для того що б люди, які проживають в цих будинках отримали тепло вчасно», - каже перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

За словами Сухомлина, вже визначені перші кроки в підготовці до опалювального сезону.

«План роботи намічено, у нас необхідно до першого жовтня підготувати повністю місто до зими. Я ставлю для себе терміни раніше це зробити, і я думаю що ми впораємося з це завданням. В даний момент, найкраща робота це безпосередньо виїжджати на комунальні підприємства, виїжджати на котельні, виїжджати по ЖЕКах і самому особисто контролювати проведення підготовчі роботи до опалювального сезону», - розповідає перший заступник Житомирського міського голови.

Сергій Сухомлин каже: вже з завтрашнього дня він особисто проводитиме перевірки комунальних підприємств та контролюватиме підготовку Житомира до зими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі