Події

У Житомирській області міліція затримала трьох чоловіків, які з мотопомпою копали бурштин

26 August 2015, 15:05

У лісовому масиві Олевського району Житомирської області уночі 26 серпня працівники міліції затримали трьох чоловіків, які займались незаконним видобутком бурштину.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Порушників виявили в одному з важкодоступних місць – довкола болотиста місцевість і потрапити туди непросто, особливо для нетутешніх. До того ж, копачі працювали уночі під світлом ліхтарів. На момент появи правоохоронців була включена мотопомпа, яка відкачує воду з грунту. Серед знарядь незаконного видобутку вилучена бензинова мотопомпа, пожежні рукави, сачки, лопати, налобні ліхтарі та інше», – йдеться в повідомленні.

Порушників доставили до Олевського РВ для з’ясування всіх обставин. Усі вони, як було встановлено, є жителями району. Нині вирішується питання про порушення за вказаним фактом кримінального провадження за ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України, – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області в ході чергового нічного рейду міжвідомча група СБУ, міліції та прокуратури затримала трьох мешканців Коростенського району, які видобували бурштин.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі