Політика

Депутат Житомирської міської ради Сергій Онищук планує служити і балотуватися

26 August 2015, 15:47

Окопи замість депутатського крісла та зброя замість проектів рішень.

З 22 квітня 2015 року депутат Житомирської міської ради Сергій Онищук несе військову службу в лавах Збройних сил України. Зараз Сергій проходить військову службу поблизу Маріуполя, а, отримавши 10 днів вихідних, повернувся у Житомир. 26 серпня депутат міськради і за сумісництвом боєць  Військово-Морських Збройних Сил України дав прес-конференцію в міській раді. Сергій Онищук зізнається: не міг залишатись осторонь війни на сході нашої держави.

“Коли до вас на електронну пошту приходить по три повідомлення запрошення на поховання, на прощання з бійцями-житомирянами, то я думаю, що це така дуже потужна і серйозна мотивація. Ось це моя мотивація є”, - розповідає військовослужбовець ЗСУ Сергій Онищук.

Сергій каже: найважче для нього під час служби в армії - це відсутність спілкування з близькими.

“Дуже важко, коли не бачиш рідних, близьких, друзів. Дуже сумуєш. Весь час згадуєш ситуації, які відбувалися. Це дуже важко. А все інше, в принципі, не так страшно. Нічого там такого страшного нема”, - каже військовослужбовець.

Під час прес-конференції Сергій Онищук також поділився планами на майбутні місцеві вибори.

“Я збираюсь балотуватись. Думаю, що мене буде висувати і пропонувати мою кандидатуру моя партія - ВО "Свобода". Сподіваюсь, що хлопці на конференції оберуть мене до складу кандидатів”, - розповідає Сергій Онищук.

Після десяти діб вихідних депутат міської ради повернеться у зону АТО у місце розташування військової бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі