Події

ДАІ попереджає про обмеження швидкості руху у Житомирській області через задимлення

27 August 2015, 16:43

На окремих ділянках автодороги Київ-Ковель Житомирської області через загорання торфяників та задимлення Державтоінспекція просить водіїв обмежити рух швидкості автомобілів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

«У зв’язку із загоранням торфяного покрову в північних районах Житомирської області спостерігається задимлення окремих ділянок автодороги «Київ – Ковель». Державтоінспекція попереджає водіїв транспортних засобів про обмеження швидкості руху до 50 кілометрів на годину», – йдеться у повідомленні.

В умовах обмеженої видимості на окремих ділянках автодороги «Київ – Ковель» ДАІ радить водіям рухатись із увімкненим ближнім світлом фар, користуватися пасками безпеки, дотримуватись дистанції та не перевищувати безпечної швидкості. Аби уникнути створення аварійних ситуацій, про кожен маневр слід завчасно попереджати інших водіїв світловими сигналами.

У разі виникнення необхідності зупинити автомобіль, обов’язково включіть аварійну світлову сигналізацію.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Київ-Ковель, в Олевському районі Житомирської області, близько першої години ночі 27 серпня сталася ДТП за участю 6 машин. За попередніми даними аварія відбулася через задимленість проїжджої частини внаслідок горіння торфу.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі