Влада

Житомирська ОДА хоче нагороджувати подяками і грамотами лише держслужбовців

27 August 2015, 16:52

 Житомирська облдержадміністрація вносить зміни до Положення про Почесну грамоту ОДА та Подяку голови Житомирської обласної державної адміністрації.

Відповідне розпорядження 17 серпня підписав губернатор Сергій Машковський.

«Внести зміни до пункту 2 розділу І Положення про Почесну грамоту Житомирської обласної державної адміністрації та Подяку голови Житомирської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 12.01.2015 №3, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Житомирській області 14 січня 2015 року за № 1/1258, виклавши його у такій редакції: «2. З метою відзначення і заохочення осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про місцеві державні адміністрації» встановлюються такі заохочувальні відзнаки Житомирської обласної державної адміністрації: Подяка голови Житомирської обласної державної адміністрації (далі – Подяка); Почесна грамота Житомирської обласної державної адміністрації (далі – Почесна грамота).», - зазначено у документі.

Також підкреслюється, що розпорядження набирає чинності після його державної реєстрації, але не раніше дня його офіційного опублікування.

У попередній редакції Положення, яке було затверджене розпорядженням від 14.01.2015, зазначалося, що відзнаки ОДА призначені для «відзначення і заохочення працівників за вагомі трудові досягнення у відповідних галузях господарського комплексу, підприємств, установ, організацій, органів виконавчої влади області, які  своєю працею зробили значний внесок у соціально-економічний, науково-технічний, соціально-культурний розвиток Житомирської області, за заслуги перед українським народом щодо сприяння у становленні правової держави».

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді минулого року Машкоський підписав розпорядження щодо виплати нагородженим Поческою грамотою ОДА премії у розмірі 588 грн 24 коп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі